Regina Maria investește 500.000 de euro în prima policlinică privată de pediatrie din Craiova

Operatorul de servicii medicale private Regina Maria a investit 500.000 de euro în Policlinica Universității, prima policlinică privată de pediatrie din Craiova. Expansiunea rețelei de sănătate în Oltenia urmează o  strategie de leadership în servicii de sănătate la nivel local, cu investiții în calitatea actului medical.

„Suntem bucuroși să deschidem prima policlinică de pediatrie din Craiova, un loc cu medici mari atât pentru cei mici, cât și pentru mamele lor. Continuăm astfel seria de investiții locale, începută în 2014, odată cu lansarea primei policlinici Regina Maria din Craiova și susținută în 2016 de preluarea Centrului Medical Helios. Avem certitudinea că experiența profesională a echipei de medici și dotarea policlinicii Universității vor transforma noul centru într-un reper de performanță pentru regiune”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

 De la deschiderea primei clinici Regina Maria din Craiova, rețeaua de sănătate a realizat investiții de peste 2,2 milioane euro în tehnică, echipamente și aparatură de ultimă generație. Aceste investiții au facilitat accesul la consultații, investigații, analize medicale, servicii de medicina muncii celor aproape 100.000 de pacienți care au apelat la seviciile rețelei doar în ultimul an, 13.000 fiind posesori de abonamente. Rețeaua estimează ca în primul an de la deschidere să ofere servicii medicale pentru 50.000 de locuitori ai Craiovei și ai orașelor din regiune.

Policlinica Universității Regina Maria are o suprafață de 410 mp, dispune de 12 cabinete, dintre care 7 cabinete de pediatrie, 2 cabinete medicale de obstetrică-ginecologie, 2 cabinete de recoltare, o sală de tratament, acoperind o gamă de peste 14 specialități medicale. Policlinica are o echipă formată din 23 de medici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *