ADATA lansează noi baterii portabile cu display digital

adataADATA Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță astăzi lansarea bateriilor portabile cu display inteligent P20000D și P12500D. Cele două modele utilizează celule lithium-ion, durabile și foarte eficiente, testate și certificate pentru cele mai ridicate standarde. Sunt echipate cu un display digital care afișează procentul de baterie rămasă, pentru o mai bună informare a utilizatorului. Cele două porturi USB însumează un total de 2,1A pentru a permite încărcarea rapidă a două dispozitive, simultan. Ambele modele de baterii oferă un grad înalt de securitate, cu șase circuite de protecție și o carcasă rezistentă la șocuri și foc.

P20000D include și funcția de lanternă cu iluminare puternică LED. Suficiente pentru multiple încărcări ale telefoanelor, tabletelor sau a altor dispozitive mobile precum căștile wireless sau controller-ele de jocuri, cu 20000mAh și respectiv 12500mAh, P20000D și P12500D sunt, de fapt, două stații de încărcare portabile inteligente.

P20000D și P12500D îndepărtează caracterul vag și incertitudinea pe care o avem atunci când vedem lumini intermitente sau bare, încorporând în locul acestora display-uri digitale foarte vizibile care arată cu exactitate cantitatea de energie rămasă, înformație afișată în procente ușor de înțeles. În locul abordării tradiționale “mai mult sau mai puțin”, designerii ADATA au optat de această dată pentru a oferi informații exacte despre încărcare, așa cum le stă bine unor baterii portabile cu capacitate ridicată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *