Enterprise Concept, afaceri de 2 milioane euro estimate pentru 2016

radu_voicu_enterprise_conceptGrupul Enterprise Concept, unul dintre principalii jucători de pe piața BPM (management al proceselor de business) din România, estimează pentru 2016 o cifră de afaceri de aproximativ 2 milioane de euro. Grupul a fost constituit anul trecut, după ce compania Enterprise Concept a fost achiziționată de integratorul de aplicații Hex IT, iar rezultatul reprezintă o dublare față de business-ul cumulat al celor două companii în anul 2015. Enterprise Concept se află încă într-o fază de consolidare, anul acesta investind masiv atât în resurse umane, cât și în dotări tehnologice, dar, cu toate acestea, estimează pentru 2016 o rată a profitului de 7– 8%.

„Creșterea afacerilor din acest an are la bază nevoia companiilor de a adopta tehnologiile digitale, de a-și optimiza și automatiza procesele de business. Aceste transformări sunt necesare pentru a-și atinge țintele de profit, în condițiile concurenței puternice și a scăderii marjelor, în toate domeniile de activitate”, declară Radu Voicu, CEO Enterprise Concept.

În ceea ce priveşte planurile pentru 2017, grupul are în vedere o creștere a cifrei de afaceri cu 50%, până la nivelul de 3 milioane de euro, pe fondul maturizării pieței locale de BPM. În ceea ce privește liniile de business, serviciile de management al proceselor de business (BPM) au o pondere în afaceri de circa 75%, restul de 25% fiind generată de integrarea de soluții. Enterprise Concept are în prezent în portofoliu peste 35 de clienți, în special de tip enterprise, dar și companii medii, atât locale, cât și multinaționale, din domenii precum retail, agribusiness, automotive, bancar şi construcții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *