Rewe România extinde rețeaua Penny Market

penny-market_magurele_01REWE România continuă extinderea rețelei Penny Market odată cu deschiderea magazinului cu numărul 180. Noul magazin își așteaptă clienții începând cu 14 septembrie 2016, în orașul Măgurele, județul Ilfov. Noul magazin se întinde pe o suprafață de 1608 m2, asigură 78 de locuri de parcare, iar echipa formată din 14 angajați este pregătită să întâmpine cu zâmbetul pe buze clienții care trec pragul magazinului.

Noua modalitate de organizare a categoriilor de produse surprinde clienții prin varietatea de produse selecționate cu cea mai mare grijă – de la fructe și legume, la o gamă largă de produse de panificație și patiserie, dar și o selecție de lactate și brânzeturi. În plus, clienții vor avea zi de zi la îndemână produse din carne, mezeluri și pește la prețuri atractive.

Pentru clienții iubitori de rețete internaționale, noul magazin prezintă o gamă specială de produse, de la sortimentele clasice (paste, sosuri, cafea) și dulciuri, la băuturi fine sau specialități gastronomice. De asemenea, clienții mereu ocupați vor găsi în noul Penny Market soluții “ready to eat”: mixuri de salate și sosuri delicioase. O noutate pentru clienții noului magazin sunt articolele disponibile în variantă vrac, disponibile la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, în zona cu produse congelate, dar și în zona cu mâncare pentru animalele de companie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *