Xerox lansează două noi echipamente de imprimare destinate birourilor de mici dimensiuni

xerox-phaser-6510-color-printer-workcentre-6515-color-mfp Xerox lansează imprimanta color Xerox Phaser® 6510 și echipamentul multifuncțional color Xerox WorkCentre® 6515 (MFP). Aceste echipamente sunt ușor de instalat și oferă instrumente pentru o productivitate crescută, cum ar fi imprimarea față-verso și, pentru MFP, posibilitatea de a scana dintr-o singură trecere. WorkCentre 6515 are, de asemenea, un ecran tactil pentru interfața cu utilizatorul, de tipul celor folosite pentru tablete, cu dimensiunea de 5 inch, cu diverse aplicații. Interfața include o funcție de previzualizare a scan-urilor, funcții de editare, navigare intuitivă și posibilitatea de a personaliza fluxurile de lucru. În plus, tava pentru hârtie cu capacitate de până la 850 de file și noul toner Super-Fine EA cu punct scăzut de topire asigură performanțe de nivelul celor întâlnite, de regulă, la marile companii.

“Noile echipamente oferă posibilitatea firmelor mici și mijlocii să treacă la nivelul următor de productivitate și să beneficieze de funcționalități care le pot ușura munca de zi cu zi”, afirmă Andra Stanciu, Channels Sales Manager, Xerox România. “Cu siguranță IMM-urile vor aprecia capacitățile premium ale acestor produse, dar și accesibilitatea lor din punct de vedere al costurilor.”

De exemplu, o companie imobiliară, de dimensiuni reduse, poate acum să imprime broșuri și elemente grafice de înaltă calitate, direct de la birou, în doar câteva minute, fără a compromite acuratețea și calitatea culorilor. Mai mult, din cadrul aceluiași birou se pot digitaliza propunerile pentru clienți și contractele, se pot trimite apoi fișierele broker-ilor din afara biroului și se pot crea versiuni care permit căutarea unor cuvinte cheie, pentru o arhivare mai ușoară. Noile echipamente color Phaser 6510 și WorkCentre 6515 permit, de asemenea, conectarea cu orice dispozitv, iar angajații pot să imprime de pe o tabletă sau un smartphone, dacă lucrează în afara biroului. Această funcție elimină nevoia de a redirecționa documentele către un computer pentru a fi imprimate.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.