Xerox aduce la IMW 2016 echipamente și tehnologii în premieră pentru România

xerox Xerox România participă pentru al treilea an consecutiv la Internet & Mobile World și prezintă o serie de echipamente și tehnologii, unele dintre ele în premieră pentru România. Sub sloganul ”Bridge the Gap Between #PaperAndDigital”, Xerox vorbește la Internet & Mobile World 2016 despre beneficiile serviciilor de imprimare, primul pas către digitizare, prin integrarea inteligentă a fluxurilor de lucru analogice (pe hârtie) cu cele digitale. În plus, experții Xerox vor face demonstrații pe multifuncționale care vor fi puse să traducă documente pe loc, prin intermediul aplicației Xerox® Easy Translator Service și, cu ajutorul aplicației @PrintByXerox, vor tipări documentele trimise de utilizatori prin telefon mobil sau tabletă. De asemenea, compania lansează noile echipamente laser A4 alb-negru Xerox® WorkCentre® 3335 și WorkCentre® 3345 care oferă conectivitate rapidă Wi-Fi prin WPS, conectare cu telefoane mobile și tablete prin Wi-Fi Direct și NFC.

”Noile imprimante sunt destinate angajaților mobili, care doresc să se conecteze prin intermediul smartphone-urilor sau a tabletelor și să imprime documente de oriunde s-ar afla. În plus, echipamentele includ caracteristici de economisire a timpului, cum ar Wi-Fi-ul și agenda de contacte care permit livrarea documentelor mult mai rapid”, a afirmat Andra Stanciu, Channels Sales Manager, Xerox România.

Xerox a proiectat WorkCentre 3335/3345 cu o serie de instrumente care contribuie la creșterea productivității printre care se numără: putere de procesare și viteze mai mari de imprimare (35-42 pagini pe minut), calitate îmbunătățită a imaginii (1200 x 1200 dpi), o tavă opțională pentru alimentarea cu hârtie, care permite angajaților să încarce în plus 550 de coli pentru imprimare fără întrerupere, posibilitatea de a scana și de a trimite documentele direct pe e-mail, de a imprima din cloud sau de pe USB.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.