Wizz Air se extinde in Craiova

craiova-wizz-011 Wizz Air a anuntat alocarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 bazei sale din Craiova. Aceasta va urma să opereze din martie 2017 trei rute noi spre Madrid (Spania), Köln (Germania) şi Liverpool (Marea Britanie). Anunţulvine la puţin timp după adăugarea destinațiilor Paris Beauvais şi Veneţia Treviso în reţeaua WIZZ de rute cu preţ redus.

Noua aeronavă reprezintă o investiție WIZZ în Craiova, de 98 de milioane de euro şi creează 36 de locuri de muncă în cadrul companiei, ceea ce face ca numărul angajaţilor direcţi să crească la 72. Noii colegi Wizz Air se vor alătura echipei locale.

“Am început operaţiunile în Craiova în 2013 cu misiunea de a face călătoriile cu avionul accesibile în Sud – Estul României. Subliniind încă o dată angajamentul faţă de această regiune, un an mai târziu am deschis baza WIZZ pe aeroportul din Craiova şi lansăm şi mai multe oportunităţi de călătorie la preţ redus în România. Alocând a doua aeronavă bazei noastre din Craiova creăm şi mai multe locuri de muncă la nivel local şi adăugăm rute interesante reţelei noastre în continuă creştere. În calitate de cea mai mare linie aeriană din România suntem mereu aproape de pasagerii noştri şi aşteptăm cu nerăbdare continuarea parteneriatului eficient cu aeroportul din Craiova”, a declarat Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer Wizz Air.

Primul zbor WIZZ a decolat de la Craiova spre Londra Luton în 2013, iar după doar un an de activitate, Wizz Air a alocat o aeronavă nouă Airbus A320 la Aeroportul Internațional Craiova. Odată cu stabilirea bazei operaționale, WIZZ a creat 36 de locuri de muncă directe și a lansat mai multe rute cu tarife reduse spre destinații populare cum ar fi Roma, Milano, Bologna în Italia și Barcelona în Spania. În 2015 Wizz Air a transportat aproape 150.000 de pasageri pe rutele din Craiova și a susținut peste 100 de locuri de muncă pe plan local.După anunţul din Craiova, compania oferă acum 10 rute cu tarife scăzute spre 5 ţări. Biletele sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com cu preturi de la 99 RON.

 

 

 

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.