Wizz Air anunță două noi rute din Craiova, spre Paris si Veneția

wizz-air-craiova Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, și cel mai mare operator aerian din România, a anunţat astăzi lansarea a două noi rute cu tarife scăzute de la baza din Craiova. Cele mai noi zboruri WIZZ fac legătura între Craiova și Paris Beauvais și Veneția Treviso, ambele cu începere din martie 2017, cu două curse săptămânale. Biletele sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com de la doar 69 lei. Primul zbor WIZZ a decolat de la Craiova spre Londra Luton în 2013, iar după doar un an de activitate, Wizz Air a alocat o aeronavă nouă Airbus A320 la Aeroportul Internațional Craiova.

Odată cu stabilirea bazei operaționale, WIZZ a creat 36 de locuri de muncă directe și a lansat mai multe rute cu tarife reduse spre destinații populare cum ar fi Roma, Milano, Bologna în Italia și Barcelona în Spania. În 2015 Wizz Air a transportat aproape 150.000 de pasageri pe rutele din Craiova și a susținut peste 100 de locuri de muncă pe plan local. Primul zbor WIZZ de la București a avut loc în 2007, iar de atunci compania a dezvoltat constant rețeaua de rute din România, în prezent operând pe 121 de rute, spre 18 țări, de la 10 aeroporturi locale.

Compania investește în mod constant în operațiunile din România, ceea ce demonstrează angajamentul față de clienții români, și va crește flota din țară la 20 de aeronave până la finalul lui 2016, alocând inclusiv 4 aeronave Airbus A321 ultra eficiente, cu 230 de locuri. În 2016 WIZZ a anunțat deja că va începe 30 de noi rute care leagă România de restul Europei, inclusiv ruta internă între București și Cluj-Napoca, care marchează o evoluție semnificativă a transportului aerian intern în România. În cele 12 luni care s-au încheiat pe 31 august 2016 Wizz Air a transportat mai mult de 5 milioane de pasageri din și spre România. Odată cu noile zboruri spre Paris și Veneția, Wizz Air oferă acum 7 rute spre 4 țări, din Craiova.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.