Wizmo.ro integrează prima platformă CRM

rebs Wizmo.ro, noua platformă imobiliară dedicată atât sectorului rezidențial, cât și celui de business, anunță integrarea cu sistemul CRM REBS, un proces în urma căruia toate agențiile imobiliare care folosesc aceasta platforma software au posibilitatea de a-și lista anunțurile pe Wizmo.ro, printr-un singur click. În perioada următoare, compania își propune să atragă și celelalte CRM-uri specializate pe segmentul imobiliar de pe piața locală, cu obiectivul de a îngloba cât mai multe anunțuri relevante pentru cei care sunt în căutarea unei proprietăți.

Soluțiile CRM dedicate sectorului imobiliar sunt platforme software specifice, adaptate la procesele și activitățile companiilor care activează în acest domeniu, pentru un management cât mai bun al relației cu clienții, fiind foarte utilizate în special de agențiile imobiliare, care gestionează un volum mare de anunțuri. Una dintre strategiile Wizmo.ro este integrarea soluțiilor CRM disponibile pe piața locală, astfel încât utilizatorii platformei să aibă acces, într-un singur loc, la cât mai multe proprietăți scoase la vânzare / închiriere.

”Ne dorim ca Wizmo.ro să fie o soluție cât mai utilă și în același timp eficientă atât pentru clienţii finali, cât şi pentru agențiile imobiliare. Integrarea platformei noastre cu soluțiile CRM cu care agenţiile colaborează presupune faptul că proprietățile acestora vor fi vizibile pe Wizmo.ro fără efort. În plus, imediat ce un agent imobiliar aduce modificări în CRM-ul pe care îl utilizează, acestea vor fi actualizate și pe Wizmo.ro. Astfel, ne asigurăm, prin această integrare, de acuratețea tuturor informațiilor de pe site”, explică Maarten Deboo, CEO Wizmo.ro.

Primul CRM integrat de platforma imobiliară este CRM REBS, utilizat la ora actuală de 82 de agenții imobiliare, care au listate în total peste 214.000 de proprietăți şi un număr de 512 utilizatori. Procesul de implementare a fost finalizat, prin urmare aceste agenții pot deja să opteze pentru promovarea proprietăților din portofoliu și pe Wizmo.ro.

”Wizmo.ro este una dintre cele mai noi platforme de profil din piață. Fiind o sursă suplimentară de promovare pentru clienții noștri, această colaborare ne permite să furnizăm plus valoare agenților imobiliari care folosesc CRM REBS”, a declarat, la rândul său, Dumitru Sîrbu, CEO & Co-founder REBS.

Maarten Deboo a mai adăugat că, în urma integrării soluției software, Wizmo.ro îşi propune să atragă ca parteneri, până la sfârșitul anului, toate agențiile care utilizează CRM REBS. Și, pentru ca acestea să ia decizia în cunoștință de cauză, le sunt oferite 4 luni gratuite de testare a oricărui pachet de promovare.

În această lună, Wizmo.ro va finaliza integrarea încă a unei soluții CRM. De asemenea, până la sfârșitul anului, compania intenționează să integreze și alte sisteme CRM, în vederea dezvoltării unei baze de anunțuri relevante, actualizate în timp real, care să conțină informații exacte. În acest fel, nu va exista riscul ca utilizatorii finali să își piardă timpul cerând informații suplimentare în urma unui anunț expirat.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.