Weekend pentru familii la Arena Platoș Păltiniș

Ultimul weekend al vârfului de sezon în complexul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș este dedicat în totalitate familiilor. Sâmbătă și duminică, cei mici, dar și cei mari se vor întrece atât pe sănii, cât și pe schiuri.

Primul dintre cele două concursuri, cel de săniuțe, va avea loc sâmbătă, 7 ianuarie. Concursul a ajuns la cea de-a șasea ediție și adună la start în fiecare an tot mai mulți concurenți, mulți dintre ei veniți chiar și din alte județe. Concurenții vor trece printr-o tură cronometrată de calificări, individuală, iar cei mai buni patru concurenți avansează în faza finală. Înscrierea în concurs este gratuită. iar concurenții vor urca în vârful pârtiei cu telescaunul. Casca de protecție, omologată pentru ski sau snowboard, este obligatorie și sunt permise, de asemenea, protecțiile de burete pentru coate și genunchi.

Premiile oferite de Decathlon sunt pe măsura efortului, un voucher de cumpărături de 500 de lei pentru locul I, de 300 de lei pentru locul secund și de 200 de lei pentru ultimul concurent de pe podium. Concursul începe la ora 14.

Duminică, rivalitatea dintre familiile de schiori din zonă își consumă un nou episod. Cea de-a patra ediție a acestui concurs începe la ora 11. Înscrierile se fac în apreski între orele 8 și 9:30, iar la ora 10 va avea loc ședința tehnică la linia de start.

Concursul va fi, ca în fiecare an, unul de slalom, iar fiecare familie trebuie să fie reprezentată de trei membri, 2 adulți și un copil sau 2 copii și 1 adult iar cel puțin unul dintre membrii familiei trebuie să aibă sub 18 ani.

Membrii echipelor vor lua startul succesiv, în ordinea vârstei, în două manșe de slalom uriaș cu fanioin dublu. Înscrierea în concurs este gratuită. Locul I este recompensat cu un voucher Decathlon în valoare de 1000 de lei, locul secund cu un voucher de 700 de lei iar locul III va putea cumpăra produse în valoare de 300 de lei.

„Arena Platoș Păltiniș este un complex gândit special pentru familii. Am investit multă atenție în școala de ski, în centrul de închirieri, în modalitățile de petrecere a timpului atât pentru cei mari cât și pentru cei mici. Cursa dedicată familiilor este unul dintre cele mai atractive evenimente pentru noi și pentru prietenii noștri care vin sezon de sezon la Arena Platoș”, spune Ioana Chitea, managerul complexului.

O dată cu încheierea primei perioade de vârf de sezon, complexul de ski și snowboard va trece, începând de luni, la un nou program de funcționare. Pârtiile vor fi deschise în fiecare zi, după următorul program: luni, între 10 și 16, doar pârtia Arena; marți și joi toate pârtiile sunt deschise între 10 și 16; miercuri va fi deschis între 10 și 21:30, vineri între 10 și 17, sâmbătă între 9 și 21:30, iar duminica între 9 și 17.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.