WarehousesDePauw va construi trei centre in Bucuresti si Cluj

wdp-logistica Compania belgiana WarehousesDePauw va construi trei noi proiecte logistice in Romania, pana in vara anului viitor, potrivit unui comunicat de presa. Centrele de distributie vor avea o suprafata totala de aproape 30.000 metri patrati. Unul dintre ele va fi construit pentru retailerul Decathlon, la Bucuresti, iar celelalte doua pentru companiile KLG si Gebruder-Weissla in Cluj-Napoca.

Centrul de distributie pentru Decathlon va fi construit in nordul Bucurestiului si consta intr-un depozit cu o suprafata de 22.000 metri patrati. Centrul are posibilitatea de extindere de 16.000 metri patrati. Terenul este situat in drum spre aeroportul Henri Coanda, iar centrul va deservi magazinele de pe piata locala.

Acest proiect va fi terminat in prima jumatate a anului viitor. Pe de alta parte, WdP a incheiat un acord pentru dezvoltarea a doua noi proiecte pe un teren in Cluj-Napoca. Aceste centre vor fi construite pentru operatorii logistici KLG si Gebruder-Weiss, de 5.000 metri patrati, respectiv 2.400 metri patrati. Compania de consultanta imobiliara JLL a intermediat contractul incheiat cu KLG, care se va intinde pe o perioada de cinci ani. Proiectul va fi livrat in acest an.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.