V+O formează o alianță strategică cu grupul internațional de comunicații SEC Newgate

Agenția V+O Communication va deveni parte a unui important grup global de comunicații ca urmare a unui acord între V+O Group și SEC Newgate, beneficiind astfel de o rețea cu o acoperire și expertiză globale, care vor fi astfel disponibile clienților locali români.

​SEC Newgate va achiziționa 70% din V+O Group pe o perioadă de cinci ani, în timp ce V+O își va păstra identitatea de marcă separată și autonomia organizațională. CEO-ul global al SEC Newgate, Fiorenzo Tagliabue, se va alătura Consiliului de Administrație al Grupului V+O și va consolida echipa de management existentă a tuturor companiilor V+O, sub conducerea lui Thomas Varvitsiotis și a lui Yannis Olympios.

„Este un pas important pentru grupul nostru și o mare oportunitate pentru dezvoltarea afacerii noastre în România. Așteptăm cu nerăbdare să integrăm expertiza internațională în serviciile noastre locale, în beneficiul clienților noștri, precum și să deservim clienții noii alianțe strategice cu prezență în România sau în zona noastră de expertiză”,  a declarat Loredana Visa, CEO V+O Communication în România.

​Acordul va oferi Grupului V+O o dimensiune, putere și expertiză mai mari, aducând multe beneficii suplimentare și unice clienților și angajaților săi. V+O va acoperi noi industrii, piețe și zone geografice.

SEC Newgate este una dintre rețelele de comunicații cu cea mai rapidă creștere din lume. Este un grup global de comunicare strategică și consultanță, bazat pe informații și cercetare, cu o rețea de 53 de birouri și 1.200 de angajați pe cinci continente. În 2023, SEC Newgate a fost recunoscută ca agenție globală a anului în afaceri publice și comunicare corporativă la Global SABRE Awards by PRovoke din Washington, DC.

În prezent, V+O Group, lider de piață în sud-estul Europei, este una dintre cele mai mari agenții independente și integrate din regiunea EMEA, cu peste 180 de angajați. V+O Group, cu 12 prestigioase IPRA Golden Awards, este un partener strategic de încredere și o agenție de referință pentru mai mult de 250 de companii din regiune.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.