Vitacom Electronics pregătește de Black Friday reduceri la mii de produse și două promoții speciale

vitacom Compania Vitacom Electronics, lider pe piața din România în distribuția de produse și accesorii electronice, anunță campania de reduceri pentru Black Friday. Vor fi reduceri substanțiale la mii de produse din portofoliu, dar și promoții surpriză. Grija față de nevoile clienților este una dintre valorile fundamentale ale companiei, astfel că Vitacom Electronics pune la dispoziția acestora, în perioada Black Friday, servicii de consiliere în alegerea produsului cel mai potrivit cerințelor. Pe lângă prețuri reduse, compania a pregătit și un program extins pentru magazinele sale din întreaga țară. Astfel, pe 18 noiembrie, în prima zi a campaniei, clienții își vor putea face cumpărăturile în intervalul 09.00 – 21.00, iar sâmbătă între 09.00 – 16.00.

„Black Friday este o perioadă excelentă pentru cumpărături, în special pentru că se derulează înaintea sărbătorilor de iarnă. Noi suntem bucuroși că Black Friday 2015 a fost foarte apreciat de clienții noștri, iar pentru ediția de anul acesta suntem pregătiți cu și mai multe produse, dar mai ales cu expertiza specialiștilor noștri pentru a-i ajuta pe oameni să ia cele mai bune decizii“, a declarat Vasile Andrei Vita, fondator Vitacom Electronics.

Vitacom Electronics pregătește clienților săi două promoții speciale. Pentru cumpărăturile care depășesc 100 de lei cu TVA inclus, clienții beneficiază de o reducere de 25%. Mai mult, cei care achiziționează de cel puțin 300 de lei cu TVA inclus, primesc o reducere de 10% din valoarea coșului de cumpărături sub formă de cupon valoric. Acest voucher poate fi folosit până la 31 decembrie 2016 în oricare dintre magazinele offline.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.