UNTOLD – al treilea capitol: 3-6 august 2017

Untold Untold va continua si in 2017. Festivalul va fi organizat pentru al treilea an consecutiv la Cluj-Napoca, în perioada 3-6 august 2017.

Primele 5.000 de abonamente vor fi puse in vanzare incepand de vineri, 25 noiembrie, ora 18.00. Fanii inregistrati pe www.untold.ro vor putea sa achizitioneze abonamente la preţul special de 333 de lei plus taxe, sau unul din biletele de o zi, la preţul de 200 de lei plus taxe. Abonamentele la preţul întreg de 550 de lei plus taxe şi biletele de o zi la preţul de 250 de lei plus taxe vor fi disponibile doar din 2017. Tot vineri vor fi puse în vânzare şi abonamentele VIP.

Odată cu punerea în vânzare a primelor bilete şi abonamente, fanii Untold vor putea să aleagă şi dintre opţiunile de cazare disponibile. Mai multe detalii despre opţiunile de cazare se găsesc pe www.untold.com/cazari.

În doar doi ani, Untold a reuşit să devină un fenomen internaţional şi unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din Europa. La cea de-a doua ediţie, peste 300.000 de participanţi veniţi din întreaga lume au trăit experienţa Untold, alături de cei peste 150 de artişti internaţionali.

 

 

 

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.