UNIQA și Otto Broker au lansat o poliță CASCO pentru vehicule retro

poza-victor-sraer-ottobroker-uniqa UNIQA Asigurări și Otto Broker de Asigurare au lansat o poliță CASCO pentru vehicule – mașini și motociclete – cu vechime de peste 20 de ani, aflate în stare de funcționare și conservate pentru valoarea lor tehnică și istorică. Acoperirea poliței, denumită CASCO Vintage, este doar pentru uz personal, de recreere și social, fiind exclusă utilizarea pentru foloase materiale sau ca mijloc de transport zilnic.

“Am remarcat în ultimii ani interesul crescut pentru mașini clasice, existând pasionați care investesc sume importante pentru a le cumpăra, restaura și întreține în stare de funcționare. Totuși, până acum, era dificil să găsească în România o variantă pentru a fi asigurate CASCO. Împreună cu UNIQA am identificat o soluție. Polița CASCO Vintage poate fi încheiată pentru vehicule cu o vechime mai mare de 20 de ani, fie că este vorba de youngtimer (20 – 30 ani vechime), oldtimer (30 – 45 ani vechime) sau o mașină de epocă (peste 45 de ani). Se asigură maxim doi șoferi nominalizați pe poliță, care vor avea vârsta de cel puțin 30 de ani”, a declarat directorul general al Otto Broker, Victor Șraer.

Polița CASCO Vintage protejează împotriva riscurilor uzuale ale unui contract de asigurare facultativă auto, respectiv avarii din accident, lovituri în parcare, furt, etc. Contractul asigură acoperire atunci când vehiculul este pe propulsie proprie, este pe stradă sau în garaj, expus la un eveniment sau în drum spre unul.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.