UniCredit aduce la București trofeul UEFA Champions League

trophy_tour_bucharest_unicredit Recent a avut loc conferinta de presa ce marcheaza venirea Trofeului UEFA Champions League pentru a treia oara la Bucuresti. In cadrul conferintei, fostul jucator international francez, Claude Makélélé, Ambasador Oficial UEFA pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit si legenda fotbalului romanesc, Miodrag Belodedici, in calitate de Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit au discutat despre performanta sportiva la cel mai inalt nivel, in prezenta Trofeului UEFA, cel mai ravnit trofeu din lume. S-au alaturat discutiei Anca Ungureanu, Director Identitate si Comunicare în cadrul UniCredit Bank, si Lars Ellensohn, purtator de cuvant al UEFA.

Trofeul ajunge in Bucuresti dupa ce a vizitat, in premiera, orasele Iasi si Bacau, unde a fost intampinat cu entuziasm de cateva mii de persoane. Bucurestenii sunt invitati sa vada trofeul si sa ia autografe de la cei doi ambasadori in zilele de: · 17 septembrie, in piata George Enescu, intre 10:00 și 22:00; · 18 septembrie, in Baneasa Shopping City (in zona fantanii interioare), intre 11:00 și 22:00.

Bucurestenii sunt asteptati sa viziteze muzeul de fotbal pe roti, un camion care se transforma intr-un spatiu de 200 de metri patrati de distractie si excelenta sportiva, pe doua etaje. La primul nivel, vizitatorii au posibilitatea de a juca un meci virtual impotriva legendelor UEFA, iar la balconul special amenajat, unde pot urca apoi, se pot fotografia alaturi de marele Trofeu.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.