Un nou centru educațional s-a deschis în București

IMG_2819 Centrul educațional VictoriaEdu a inaugurat un nou sediu în zona Iancului – bulevardul Ferdinand 146.

Centrele VictoriaEdu se adresează în mod special elevilor de gimnaziu și liceu și urmăresc îmbunătățirea performanțelor individuale, școlare, creșterea încrederii de sine a acestora.

Personalul, profesorii și psihologii de aici acordă asistența și instruire cursanților respectând cei patru pași constitutivi: Evaluare, Personalizare, Instruire, Validare.

Centrele VictoriaEdu reprezintă un catalizator educațional care determină îmbunătățirea rezultatelor școlare, creșterea încrederii de sine și asigură suportul necesar elevilor pentru a-si descoperi vocația și a-și construi viitorul. Curs-Managementul-Invatarii1-300x188

Profesorii sunt calificați să predea principalele discipline studiate în gimnaziu și liceu, fiind pregătiți special să utilizeze tehnici de dezvoltare personală și motivațională. Metoda aplicată presupune evaluarea copiilor și elaborarea de programe personalizate de pregătire care transformă procesul de învățare într-o experiență plăcuta și productivă.

Centrele VictoriaEdu reprezintă o alternativă instituțională etică, ce propune soluții flexibile și variate pentru toți beneficiarii serviciilor oferite, un mediu propice procesului de învățare, continuitate și poate cel mai important lucru, oferă un parteneriat necesar educației copiilor.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.