TP-Link lansează Deco, prima linie de sisteme Wi-Fi, la CES 2017

TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatori individuali și afaceri lansează la Consumer Electronic Show 2017 noua linie de sisteme Wi-Fi Deco pentru întreaga locuință, pentru conexiuni la Internet mai rapide și stabile, indiferent de numărul de dispozitive conectate. Cele mai noi dispozitive TP-Link din gama echipamentelor de rețea și a dispozitivelor smart home pot fi văzute la un stand din South Hall 3 al Las Vegas Convention Center. Cele două dispozitive din seria Deco sunt: · Routerul Deco M5 care folosește cea mai nouă tehnologie mesh Wi-Fi pentru conectivitate optimă în fiecare încăpere a locuinței. Routerul TP-Link Deco M5 Plus cu powerline încorporat este cea mai avansată versiune de router datorită tehnologie powerline încoporate. Acesta este primul sistem Wi-Fi Whole-Home ce include atât capabilități Wi-Fi cât și powerline într-un dispozitiv de mici dimensiuni, furnizând conexiuni puternice pentru dispozitivele wireless din întreaga locuință.

“Pe măsură ce cresc cerințele utilizatorilor, furnizorii de tehnologie și OEM (Original Equipment Manufacturer) trebuie să coloboreze pentru a pentru a răspunde mai bine provocărilor de gestionare a performanței rețelei. TP-Link Deco dispune de cea mai avansată soluție Wi-Fi de la Qualcomm® pentru a asigura clienților conexiuni foarte bune”, a declarat Gopi Sirineni, vicepreședinte senior, management de produs în cadrul Qualcomm Technologies, Inc.

Pe lângă seria TP-Link Deco și întreaga gamă de accesorii pentru locuințe, TP-Link prezintă routerul Gigabit Wireless MU-MIMO AC2300 și dispozitivul range extender cu MU-MIMO RE650. Routerul Wireless Gigabit cu MU-MIMO AC2300 suportă vizionarea de filme în format 4K concomitent cu sesiuni de gaming datorită celei de-a doua generații a tehnologiei Wi-Fi IEEE 802.11ac care permite routerului să comunice cu mai multe dispozitive în același timp și să optimizeze conexiunea pentru fiecare dintre ele. În plus, permite prioritizarea jocurilor și a filmelor sau alocarea unor benzi pentru dispozitivele cele mai utilizate.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.