Topul celor mai ieftine apartamente noi, în prag de toamnă

blocuri În zonele Pipera, Băneasa – Sisești și Crângași se găsesc cele mai ieftine apartamente de două și de trei camere în ansambluri rezidențiale noi din principalele 26 de zone ale Capitalei, conform unui studiu efectuat de Directimo.ro. Studiul se bazează pe analiza prețurilor mediane solicitate pe metru pătrat util, fără TVA, pentru 668 de tipuri de apartamente de două și de trei camere disponibile la vânzare în ansamblurile rezidențiale din 26 de zone centrale, semicentrale și de nord ale Bucureștiului (Pipera, Băneasa – Sisești, Băneasa, Herăstrău, Aviației, Floreasca, Primăverii, Aviatorilor – Kiseleff, 1 Mai, Victoriei, Dorobanți, Lacul Tei, Calea Călărașilor, Decebal, Unirii, Nerva Traian, Ultracentru, Moșilor, Iancului, Tineretului, Vitan, Dristor, Titan, Crângași, Grozăvești, 13 Septembrie).

Pentru apartamentele noi de două camere, cele mai mici prețuri mediane solicitate se înregistrează în Crângași. Astfel de unități disponibile la vânzare în ansamblurile rezidențiale de aici au suprafețe utile de 45 – 69 de metri pătrați și au un preț median solicitat de 1.157 de euro pe metru pătrat util. La o distanță de preț de doar 45 de euro se află apartamentele de două camere din Pipera, disponibile în peste 10 ansambluri rezidențiale. În această zonă, suprafețele utile variază între 43 și 73 de metri pătrați.

Pipera se regăsește și în topul celor mai ieftine apartamente noi de trei camere, cu un preț median solicitat de 1.165 de euro pe metru pătrat util. Locuințele tricamerale din această zonă dispun de suprafețe utile generoase, situate între 69 și 127 de metri pătrați.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.