Teatrul Ion Creangă dă startul evenimentului CRĂCIUNUL COPIILOR

Teatrul Ion Creangă dă startul, pe 16 decembrie, celei de-a doua ediții a evenimentului „Crăciunul copilor”, o sărbătoare pentru întreaga familie.

„Crăciunul copiilor” este organizat de Teatrul Ion Creangă, cu sprijinul Primăriei Municipiului București și al Primăriei Sectorului 1 – București, partener oficial al evenimentului, intre 16 si 20 decembrie, in Parcul Kiseleff.

Dedicat spiridușilor de toate vârstele, „Crăciunul copiilor” are la bază tradiții și amintiri glazurate, numai bune de pus în ramă. Concerte și recitaluri, spectacole și ateliere, toate activitățile pregătite sunt presărate cu un ingredient secret – spiritul sărbătorilor de iarnă – și așezate într-un decor desprins din vis: Scena colindătorilor și Satul lui Moș Crăciun.

Printre mii și mii de lumini, globuri și oameni de zăpadă, scena așteaptă în fiecare zi cete de oaspeți: păstrători ai obiceiurilor din vechime (Ducu Bertzi, Narcisa Suciu, formația Trei Parale), coruri îndrăgite (Corul de Copii Radio, Corul de Copii al Operei Naționale București), dar și ansambluri venite de departe, aducând în dar tradiții din Maramureș, Bihor și Argeș.

Acestora li se alătură prieteni noi, care dețin formula unei petreceri reușite: ADDA, Alina Sorescu, Alma, Deepcentral, Feli, Lucia și Nicole Cherry.

Surprizele continuă în Satul lui Moș Crăciun, un spațiu de poveste amenajat în Parcul Kiseleff. Timp de 5 zile, sătucul va găzdui ateliere de muzică, teatru și meșterit decorațiuni pentru copii, în cele 2 centre de activități: Laboratorul de povești și Laboratorul de cadouri.

Programul are loc sub îndrumarea lui Moș Crăciun, care va fi prezent zilnic în Parcul Kiseleff, pentru a se întâlni cu toți cei dornici să îl cunoască.

Intrarea este liberă. Pentru spectacole și ateliere accesul se face în limita locurilor disponibile.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.