TAROM retrage avioanele Airbus A310 din flota


lrm_export_20161029_181404 Airbus-ul  A310  – TAROM  (YR-LCA)  a operat ultimul zbor comercial. O zi de neuitat pentru multi iubitori de aviatie, fie ca vorbim despre piloti, insotitori de bord sau pasageri.

 Airbus A310-300 YR-LCA are 24  ani de la primul zbor. Botezat Transilvania , avionul a ajuns în flota TAROM pe 17 decembrie 1992. Până în 2003, avioanele A310 au fost utilizate pe curse spre Bangkok, Beijing, New York, Singapore, Montreal, dar şi spre destinatii europene.

Dupa renuntarea la destinatiile transatlantice Aibus-urile din flota TAROM au continuat sa fie folosite pentru destinatii europene  si nu numai cum ar fi   Madrid, Dubai, Tel Aviv.

 Aeronava cu 209 de locuri disponibile a purtat catre cele mai diverse destinatii, presedinti de stat, membri de guvern, echipa olimpica si multe alte personalitati nationale si internationale.

Istoria si traditia care stau in spatele brandului  au consacrat numele TAROM si sunt la fel de importante pentru noi ca si  modernitatea, evolutia si progresul.

Evenimentul care a marcat retragerea aeronavei din flota TAROM are loc in fata Salonului Oficial, dupa aterizarea aeronavei de la Madrid, unde a fost intampinata de fosti piloti si insotitori de bord ai companiei care au operat aceasta aeronava, de presa, iubitori de aviatie si tunuri cu apa.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.