Street food si fine dining la Festivalul Castanelor 2016

Fine dining Weekendul acesta distracția continuă la Plaza Romania. Astazi, de la ora 18:00, va fi organizat primul live cooking din țară, care va demonstra ca street food-ul poate fi imbinat perfect cu fine dining-ul. Vedeta evenimentului este piureul de castane. La standul Grill World, Chef Gabriel Toader, Chef Dumitru Bucșa, Chef Ștefania Ciocoiu și Chef Liviu Bosnea vor pregăti pentru degustare dishuri surpriză.

Festivalul Castanelor, eveniment în premieră în București, este organizat in  perioada 21 – 30 octombrie. Acesta reunește peste 20 de expozanți hotărâți să aducă aromele toamnei în viețile bucureștenilor.

Festivalul Castanelor

Pe lângă inconfundabilele castane coapte, vizitatorii vor avea ocazia să descopere la standurile festivalului preparate culinare pe baza de castane, ateliere creative de handmade pentru cei mici,  precum și alte bucate și obiceiuri tradiționale de toamnă. Evenimentul va avea loc în aer liber, în parcarea Plaza România.

Nu lipsesc produsele tradiționale de sezon – dulcețuri, murături, must, siropuri, zacusca – și nici dulciurile: poale’n brâu și cozonaci moldovenești, kurtos colac si chiar prăjituri tradiționale naturale românești după rețete vechi.