Sonae Sierra primește premiul Best Retail Development & Developer of the Year la gala premiilor CIJ, ediția 2016

Sonae Sierra, compania internațională dedicată servirii nevoilor investitorilor în proprietatea imobiliară de tip retail a primit recent premiul pentru cel mai bun proiect de dezvoltare a proprietății imobiliare de tip retail și cel mai bun dezvoltator al anului (Best Retail Development & Developer of the Year) la  cea de-a 9-a ediție a premiilor CIJ din România, organizată la București, România.

CIJ este una dintre cele mai importante firme de media specializate pe proprietatea imobiliară și organizatorul celui mai longeviv eveniment de decernare a premiilor pentru proprietatea comercială de tip retail din România. Sonae Sierra a primit premiul la scurt timp după  inaugurarea centrului comercial ParkLake din București, România, de la 1 septembrie. Distincția vine ca o recunoaștere a dezvoltării unui proiect imobiliar care a devenit rapid un punct de referință pentru România din perspectiva modului de a face cumpărături și de a petrece timpul liber, o distincție care evidențiază trăsăturile sale unice de design și arhitectură, oferind vizitatorilor confort și activități recreative.

ParkLake reprezintă o investiție de 180 milioane EUR, deschisă în luna septembrie 2016. Centrul comercial oferă un spațiu de retail de foarte bună calitate acoperind o suprafață închiriabilă totală de 70.000 m2, cu este 200 de magazine, inclusiv 23 de restaurante, un cinematograf multiplex și 2.450 de spații de parcare subterană. Centrul are o ofertă unică de chiriași și o combinație aparte de activități sportive și de agrement legate de vecinătatea cu parcul Titan.

Ingo Nissen, Managing Director Sonae Sierra, responsabil pentru proiectele de dezvoltare din România, declară: „Câștigarea acestui premiu confirmă aprecierea pentru proiectele noastre și a faptului că suntem cu adevărat creatorii unor centre comerciale inovatoare, care răspund nevoilor comerciale și în egală măsură nevoilor de agrement. Scopul nostru este de a continua să facem ceea ce știm să facem cel mai bine și de a crea destinații plăcute și atractive, cu trăsături arhitecturale de excepție, dar care în același timp respectă mediul înconjurător.”

ParkLake este  conceput după cele mai avansate standarde internaționale de calitate și sustenabilitate. Siguranța, sănătatea și mediul au fost factorii cheie din etapele de concepție și dezvoltare a centrului comercial și care joacă totodată un rol important în etapa de exploatare a centrului, prin implementarea unui sistem de management aliniat cu standardele internaționale ISO 14001 și OHSAS 18001. În plus, centrul are un design unic, care dezvoltă tema „Parc –Natură – Familie” și care propune vizitatorilor o experiență comercială inovatoare ce răspunde cerințelor consumatorului modern, cum ar fi parcarea prietenoasă, zonele de relaxare, spațiul comercial inundat de lumină combinat cu activitățile de agrement și o ambianță prietenoasă cu mediul. Centrul comercial oferă de asemenea o terasă cu restaurante cu vedere către parc precum și o zonă verde ce poate găzdui evenimente speciale, piețe de sezon, oferind o extensie a spațiului verde și a activităților recreative în aer liber.

 

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.