Samsung Electronics a hotarat pe cine finanteaza in campania „Sustinem Simfonia viitorului”

anna-tifu Samsung Electronics Romania a hotarat cine sunt cei cinci tineri artisti romani, participanti la Concursul International George Enescu pe care ii sustine prin intermediul campaniei “Sustinem simfonia viitorului”. Violonistii Anna Tifu, Vlad Stanculeasa, Stefan Tarara, violoncelistul Valentin Radutiu si pianistul Mihai Ritivoiu, unii dintre cei mai apreciati tineri muzicieni romani in plan international, laureati ai Concursului Enescu, vor fi sustinuti in promovarea carierei lor, printr-un proiect unic de continut mihai-ritivoiu video, sustinut de Samsung Electronics Romania. Suma totala donata de Samsung pentru sprijinirea celor cinci artisti se ridica la 50.000 de euro in acest proiect.

Roxana Grigorean, PR Manager in cadrul Samsung Electronics RomaniaCa lider in tehnologie, Samsung crede nu doar in puterea inovatiei, ci si in potentialul oamenilor, in talent, pasiune si performanta.  Prin campania “Sustinem simfonia viitorului”,  ne-am asumat rolul de a sustine cultura locala, de a aduce valorile si talentele romanesti in atentia publicului larg.  Cu fiecare Galaxy S7 vandut pe perioada campaniei, cinci artisti romani au mai multe sanse de a-si atinge potentialul maxim, de a putea fi “noul  George Enescu”. Oricine poate creste sansele tinerilor artisti, printr-un sms la numarul 8841, insemnand o donatie de 2 euro”, a declarat Roxana Grigorean, Corporate Communication Manager, Samsung Electronics Romania.

In plina era digitala si intr-un context in care, atat pe piata nationala, cat si pe piata internationala, tinerele valori au nevoie mai mult ca oricand de sustinere si de expunere pentru ca talentul si muzica lor sa ajunga la cat mai mult public. Astfel, cei  cinci tineri muzicieni romani in plan international, laureati ai Concursului Enescu, au fost selectati, pe baza meritelor lor, pentru a fi sustinuti prin intermediul tehnologiei sa-si urmeze in continuare visul, intr-un proiect unic, inspirat de generozitatea lui George Enescu.

La fiecare telefon Galaxy S7 sau Galaxy S7 edge vandut in perioada 15 septembrie – 30 noiembrie, Samsung va dona 2 euro pentru sustinerea tinerilor artisti, pentru ca acestia sa isi desavarseasca potentialul.

Pentru  detalii, click AICI

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.