Ryanair lanseaza ruta de iarna Oradea-Londra Stansted

Ryanair lanseaza astazi o nouă rută de iarnă din Oradea către Londra Stansted, cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând din octombrie. Noua ruta este parte a Calendarului Iarna 2017 Oradea, care va fi lansat în curând.

Ryanair este încântată să anunțe o nouă rută din Oradea către Londra Stansted, cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând din octombrie, parte a Calendarului Iarna 2017 Oradea, care va fi disponibil pentru rezervări în scurt timp.Clienții transilvăneni și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife mai mici atunci când își fac rezervările în avans pentru vacanțele de vară sau iarnă, pentru că nu a fost vreodată o perioadă mai bună în care să-și rezerve zborurile la tarif redus din sau către Oradea”, a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România & CEE, Ryanair.

Ryanair a sărbătorit noua rută Oradea – Londra Stansted prin scoaterea la vânzare a locurilor, la preț promoțional, din Oradea, începând de la doar 14.99€ pentru călătorii către Barcelona și Milano, în aprilie și mai 2017. Aceste locuri, la tarif promoțional, sunt disponibile pentru rezervări pe Ryanair.com/ro până la miezul nopții, luni, 27 februarie.

”Îmi manifest încrederea că într-un viitor nu prea îndepărtat, numărul destinațiilor operate de la Oradea de către compania Ryanair va crește”, a declarat Sándor Pásztor, Președinte al Consiliului Județean Bihor.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.