Ryanair angajeaza 100 de insotitori de zbor din Romania

ryanairRyanair caută in Romania 100 de persoane care vor să lucreze la bordul aeronavelor Ryanair ca însoțitori de zbor. Salariul de debut este de 1.200 de euro, iar contractul este pe o perioada de trei ani.

Aspirantii la acest job nu trebuie să aibă experiență anterioară în domeniu. Trebuie să aibă insa peste 18 ani, să fie energici, flexibili, comunicativi și cu personalitate. De altfel, trebuie sa aiba o buna stare fizica si medicala, sa aiba abilitatea de a inota 25 de metri fara sustinere, o inaltime intre 1,57 m si 1,88 m, fara tatuaje vizibile si sa cunoasca foarte bine limba engleza (scris si vorbit). De asemenea, candidatii trebuie sa aiba un pasaport valid.

Interviurile de angajare vor fi de tip Assessment Days (doar cei selectati de firma irlandeza de recrutare Crewlink vor putea participa), si se vor desfasura in urmatoarele date si locatii:

  • Bucuresti 27 Septembrie
  • Timisoara 5 Octombrie
  • Cluj Napoca 25 Octombrie
  • Bucuresti 27 Octombrie

Crewlink menționează că cei selectați in urma interviului vor putea fi distribuiți la oricare aeroport european unde există o bază Ryanair.

Lansata in 1985, compania low-cost  Ryanair opereaza 1.800 zboruri zilnice din 84 de baze, conectand mai mult de 200 de destinatii din 33 de tari.  Flota sa cuprinde in acest moment 350 avioane Boeing 737.

 

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.