Ryanair a deschis baza de la București

ryanair Ryanair, compania aeriană numărul unu a Europei, astăzi, 3 noiembrie, a deschis, oficial, noua sa bază de la Aeroportul București și a lansat cel de-al doilea serviciu zilnic către Timișoara. Cele 4 rute noi către Berlin, Bristol, Palermo și Timișoara, dar și frecvențele mărite pentru Bruxelles, Dublin și Milano, sunt parte a calendarului Vara 2017 București, care va aduce 1.9 milioane de clienți p.a. și va susține 1,400* de locuri de muncă la Aeroportul București.

Denis Barabas, Sales and Marketing Executive România & CEE, Ryanair, a declarat: “Suntem bucuroși să deschidem noua noastră bază din București, cu 3 aeronave alocate, care marchează o investiție de 300 de milioane de $, și să lansăm cel de-al doilea serviciu zilnic către Timișoara. Cele 4 rute noi către Berlin, Bristol, Palermo și Timișoara, dar și zborurile extra către Bruxelles, Dublin și Milano, sunt parte a calendarului Vara 2017 București, care vor aduce peste 1.9 milioane de clienți p.a. și vor susține 1,400 de locuri de muncă la baza noastră de pe Aeroportul București.”

Calendarul Vara 2017 București va aduce: · 3 aeronave alocate (investiție de 300m$) · 4 noi rute de vară: Berlin (2 x zi), Bristol (2 x zi), Palermo (3 x săpt.) & Timișoara (2 x zi) ·

Mai multe zboruri către: Bruxelles Charleroi (9 x săpt.), Dublin (5 x săpt.) & Milano Malpensa (zilnic) · 13 rute în total · Peste 100 de zboruri săptămânale · 1.9 milioane de clienți. · 1,400* locuri de muncă.

Ryanair este alegerea ideală pentru călătorii români de business și de agrement, care pot acum să-și rezerve zborurile din/către București până în octombrie 2017, alegând din 13 rute din calendarul de vară 2017. Clienții trebuie să se aștepte în continuare la viitoare îmbunătățiri, parte a programului Ryanair “Always Getting Better”, care include multe alte rute noi, dezvoltări digitale, noi interioare ale aeronavelor și mai multe tarife reduse.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.