RUNFEST: Fuga pe uliță!

runfest Echipa MPG, pusă pe joacă și pe șotii, a pregătit un eveniment cu totul special, cu o tematică inedită în zona competițiilor dedicate amatorilor de mișcare. RUNFEST 2016- Fuga pe uliță va avea loc pe 19 noiembrie 2016, la ora 09:00, în parcul Herăstrău, la peluza de la Roaba de Cultură, în apropiere de Restaurantul Pescăruș.

Startul în competiția RUNFEST – Fuga pe uliță se va da la ora 11:00, în mai multe valuri, la distanță de câteva minute. Fiecare concurent va avea de alergat pe un traseu de 5 kilometri, în decorul frumos pictat în culorile calde ale toamnei, pe parcursul căruia va regăsi câteva surprize pregătite de echipa MPG.

După prima porțiune de alergare concurentii isi vor testa agilitatea la unul dintre cele mai amuzante și mai cunoscute jocuri din copilărie: La Șotron! În alergare ușoară vor trece de trei zone în care e desenat șotronul și trebuie să țopăi într-un picior prin fiecare pătrat. Fiecare pas va fi marcat. Alergarea va continua ușor prin Insula Trandafirilor și pe lângă lacul Herăstrău, dupa care vor urma Săriturile sprintene peste mai multe rânduri din baloți de paie. Inainte de Finish concurentii mai au de trecut o provocare: Țară, țară vrem ostași.

Competitia va fi sustinuta de echipa dinamică a Bălașa Percussion Group. Organizatorii vor oferi apă, ceai, băuturi energizante și fructe la punctul de hidratare și alimentare, fasole cu ciolan sau paste Barilla în zona de catering, dar și vin fiert pentru adulți, precum și alte servcii oferite de partenerii și sponsorii evenimentului.

Mega Image, sponsorul oficial al competiției RUNFEST – Fuga pe uliță, va oferi bunătăți marca Gusturi românești.

Înscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului de pe platforma RUNFEST -www.runfest.ro până pe 16 noiembrie inclusiv. Cei care se inscriu pana pe 13 noiembrie vor beneficia de un preț redus.

Mai mulți copii din programul umanitar SPRINTEN vor fi ajutati cu fondurile stranse in urma acestei competitii, prin susținerea terapiilor de care au nevoie pentru a se putea mișca.

 

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.