Reinert da o mana de ajutor copiilor dezavantajati de la SOS Satele Copiilor Romania

reinert SOS Satele Copiilor România, organizaţie umanitară care oferă susţinere pe termen lung copiilor şi tinerilor defavorizaţi, va beneficia, în perioada 1 septembrie 2016 – 31 martie 2017, de sprijin financiar din partea companiei H&E Reinert SRL, prin programul Copilărie. Școală. Prieteni. Viitor.

Scopul proiectului este reducerea abandonului familial și școlar în rândul copiilor proveniți din mediul rural, iar obiectivul final se referă la creșterea calității vieții acestora și a familiilor lor. Astfel, sunt vizați 150 de copii şi familiile lor din comunele Chirpăr, Vurpăr și Roşia din judeţul Sibiu. Bugetul care va susține proiectul este de 7000 de euro.

Programul Copilărie. Școală. Prieteni. Viitor. face parte din campania „Reinert Investește în educație“, prima campanie de marketing  legată de o cauză (CRM) dezvoltată pentru brandul Reinert de către H&E Reinert România. Scopul acesteia este de a susține asociațiile non-guvernamentale implicate în proiecte de prevenire a abandonului școlar și implicit de asigurare a unui viitor mai bun pentru copiii proveniți din familii cu posibilități reduse. Prin vânzarea produselor cu însemnele campaniei, un eurocent este redirecționat către una din cauzele susținute de campanie. În total, 16 produse Reinert vor fi implicate în campanie, acestea fiind ușor de identificat la raft de către consumatori prin intermediul logo-ul “Reinert investește în educație!”, integrat pe ambalaje.

Prin această campanie, Reinert sprijină asociația SOS Satele Copiilor România să intervină la nivelul copiilor proveniți din familii dezavantajate socio-economic, organizând ateliere de educație non-formală (întâlniri de grup, ateliere de creaţie), prin care să-i învețe comportamente dezirabile, în paralel cu eliminarea celor problematice şi dezvoltarea unor abilităţi şi competenţe care îi fac funcţionali acasă, la şcoală şi în timpul lor liber. dsc_0002

Fondurile colectate în această campanie prin intermediul programului “Reinert investește in sănătate!“ vor acoperi cheltuielile aferente unui an școlar cu rechizite şcolare pentru copii (ghiozdane, caiete, cărţi etc); materiale didactice pentru activităţi cu copiii / adulţii şi consumabile birou; medicamente, consultaţii medicale; excursie motivaţională pentru copiii cu rezultate şcolare.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.