Reduceri la biletele de avion pentru zboruri în Europa, Asia, America şi Africa

zbor_paravion Românii care vor să zboare ieftin cu companii de linie, în Europa, Asia, America sau Africa, pot profita de ultimele oferte KLM, Alitalia şi Airfrance. Cei care achiziţionează bilete până la mijlocul lui septembrie, pot zbura dus-întors la Roma, Amsterdam sau Stockholm cu mai puţin de 130 euro, respectiv New York sau Montreal cu circa 600 euro, arată datele Paravion, cea mai mare agenţie de turism online din România.

Conform informaţiilor Paravion, cea mai mare agenţie de turism online din România şi una dintre cele mai importante din Europa Centrala şi de Est, turiştii care vor să vizite cele mai căutate destinaţii din Italia, au la dispoziţie promoţiile Alitalia, valabile până pe 19 septembrie. Un zbor de linie dus-întors până la Roma, cu taxe de aeroport incluse, ajunge la 92 euro, în timp ce călătoriile dus-întors spre Milano, Napoli, Veneţia, Verona sau Bologna încep de la 123 euro, cu taxele de aeroport incluse. Cei care îşi planifică zboruri către alte detinaţii europene, din Franţa, Olanda, Suedia, Germania sau Marea Britanie, pot profita de preţurile promoţionale din ofertele KLM şi Air France, valabile până la 15 septembrie. Astfel, pot zbura cu Air France până la Paris cu 160 euro (bilet dus-întors, cu taxe de aeroport incluse), sau cu KLM până la Hamburg şi Stockholm cu 137 euro pentru un bilet tur-retur, cu taxe incluse.

“Călătoriile au devenit o obişnuinţă pentru turiştii români, iar companiile aeriene de linie au grijă să vină în permanenţă cu zboruri accesibile, care ţin cont de preferinţele călătorilor. Septembrie este o lună foarte bună pentru vânzările de bilete. Vine imediat după perioada estivală, turiştii au apetitul concediului abia încheiat, iar dacă găsesc o ofertă accesibilă spre o destinaţie din lista lor de preferinţe, o vor rezerva”, declară Remus Vișan, Directorul General Paravion.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.