Psihologul Gáspár György lansează în premieră un curs online de parenting

Timp de șase săptămâni, psihologul Gáspár György propune o experiență revoluționară de parenting atât părinților, cât și tuturor celor care lucrează cu copii: cursul online video „Copilul invizibil”. Abordat din perspectiva transformării emoționale a părintelui ca demers esențial pentru o educare reușită a copilului, cursul cuprinde șase lecții de viață, structurate în 11 prezentări video, susținute săptămânal. La acestea se adaugă un formular de participare la o sesiune de Q & A săptămânal, în care publicul poate primi în mod direct de la psihologul Gáspár György răspunsuri la întrebări și situații concrete.

Cursul își propune, în egală măsură, să fie ca o întâlnire practică, astfel, publicul este invitat să aibă pregătite înainte de începerea cursului o agendă sau un bloc-notes, creioane colorate sau cariocă, o poză din copilărie și lipici sau bandă adezivă.

Psihologul Gáspár György prezintă în cadrul cursului instrumentele utile fiecărui părinte în procesul de prețuire de sine și autocompasiune, pentru a putea fi un părinte încrezător, echilibrat și împlinit. Printre beneficiile cursului se numără schimbarea relației cu sine însuși, înțelegerea și gestionarea propriilor emoții, având ca rezultat găsirea de soluții personale pentru creșterea unor copii sănătoși, iubitori și plini de compasiune.

Cursul „Copilul invizibil” urmărește mai multe obiective transformatoare pentru adult: înțelegerea tiparului de relaționare pe care-l avem și conștientizarea nevoii de schimbare; acceptarea copilului interior și împăcarea cu noi înșine; împrietenirea cu propriile emoții și însușirea procesului de prețuire de sine; înțelegerea modului în care funcționează și se dezvoltă creierul uman, pentru a ne cultiva mai bine abilitățile de auto-reglare psihologică și relaționare cu copiii; descoperirea și practicarea stării de prezență conștientă (mindfulness), ca mijloc de auto-liniștire și conectare empatică la copii în situații de criză; rescrierea poveștii de viață, pentru ca aceasta să integreze atât părțile luminoase, cât și umbrele sufletului nostru.

“Încă de la apariția cărții mele Copilul invizibil, m-am gândit să pun la dispoziția celor interesați în evaluarea și schimbarea relației cu ei înșiși posibilitatea unui curs online, care să abordeze parentingul nu ca pe o luptă de putere între adulți și copii, ci ca pe o extraordinară șansă de a ne înțelege mai bine propria viață, fără critică și prejudecăți, fără teama de a ne pierde din autoritate, și fără a ne simți vinovați de carențele noastre relaționale. Vă invit cu drag să vă înregistrați și să parcurgeți acest curs online pentru a învăța cum să vă simțiți siguri de voi ca părinți, învestiți în deciziile voastre și împliniți în relația cu copiii voștri”, a declarat pentru presă psihologul Gáspár György.

 

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.