Practic: Un apartament Cadou de la Praktiker

Praktiker aniversează 15 ani de existență pe piața locală. Cu aceasta ocazie, în loc să aștepte vreun cadou, Praktiker oferă clienţilor un cadou pe măsură: un apartament cu 4 camere în Bucureşti, aflat în ansamblul PALLADIUM RESIDENCE. De 15 ani, Praktiker România transformă casele milioanelor de clienţi care trec pragul magazinelor sale în „acasă”. În fiecare dintre cele 27 de magazine, aflate în 23 de oraşe la nivel naţional, clienţii Praktiker pot găsi soluţiile optime de amenajare: o gamă largă de produse de DIY şi servicii adaptate nevoilor clienţilor.

Cei 15 ani de succes local confirmă, o dată în plus, faptul că strategia de business „de a plasa clientul pe primul loc”, pe care Praktiker a ales să o urmeze, este cea mai bună.

Anul aniversar le aduce clienţilor Praktiker cel mai mare cadou oferit de un retailer DIY până în acest moment. Astfel, toţi cei care achiziţionează în perioada 7 februarie – 30 septembrie 2017 produse de cel puțin 500 RON din magazinele Praktiker din întreaga țară sau din magazinul online pot participa la tombola pentru un apartament la cheie în București, în Palladium Residence. Înscrierile se fac trimiţând codul unic înscris pe bon prin SMS la 3727 sau direct pe www.praktiker.ro.

 „Aşa cum i-am obişnuit deja pe clienţii noştri, la Praktiker au doar avantaje! Ne dorim să marcăm primii 15 ani de activitate Praktiker în România printr-o campanie dedicată lor. Astfel, le dăm ocazia de a se înscrie în tombola pentru cel mai valoros cadou oferit de un retailer DIY, o locuinţă care va schimba viaţa fericitului câştigator şi a familiei sale.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

În 2002, Praktiker a intrat pe piaţa din România prin deschiderea primului magazin. În contextul în  care nevoile de amenajare a locuinţei şi grădinii erau suplinite de micile magazine cu o ofertă limitată de produse, retailerul a fost pionierul pieţei locale, aducând românilor un nou concept: comerţul de tipul Do-It-Yourself.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.