Politicile anticorupţie, dezbatute la Summitul de Integritate pentru Prosperitate

Summitul de Integritate pentru Prosperitate Cea de-a XII-a conferință regională Summitul de Integritate pentru Prosperitate va avea loc vineri, 9 decembrie 2016, de la ora 9.00, la Hotel Capital Plaza, Sala Mihail Kogalniceanu & Carol Davila.

Personalităţi marcante din sectorul privat, mediul academic şi sectorul public vor avea oportunitatea de a discuta despre politicile anticorupţie în mediu de afaceri românesc şi în societate în ansamblu.

O atenţie specială va fi acordată dezbaterilor pe marginea rolului pe care sistemul judiciar îl poate avea pentru prevenirea corupţiei din mediul de afaceri, contribuția părților interesate la un climat de afaceri bazat pe integritate și implementarea pactelor de integritate ca soluție anticorupție în achiziții.

Evenimentul face parte din seria de conferinţe prin care Transparency International Romania promovează integritatea ca element cheie al succesului în dezvoltarea mediului public și privat.

Conferinţa regională de la București este parte a programului “Creșterea rolului sistemului judiciar în prevenirea corupției în mediul de afaceri”, finanţat din FONDUL PENTRU RELAŢII BILATERALE.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.