Pizza Hut relansează blatul Cheesy Bites Remix

pizza-hut Pizza Hut readuce în meniul din restaurante blatul Cheesy Bites Remix,un blat a cărui margine conține 24 de rulouri umplute cu branză şi asezonate cu mac, Emmentaler şi nachos. Clienții pot alege noul blat pe rețetele de pizza din categoriile Favorite, Speciale şi Complete. Cheesy Bites Remix continuă seria de inovaţii pe care Pizza Hut le introduce constant în meniul din restaurante.

“Pentru a satisface dorinţele clienţilor noștri şi pentru a-i încuraja să redescopere bucuria meselor în oraș, ne-am gândit să reintroducem în meniu blatul Cheesy Bites Remix, o inovație foarte apreciată de cei care ne calcă pragul. Rulourile umplute cu brânză, asezonate cu mac, Emmentaler şi nachossunt un mix delicios cegaranteză succesul unei mese reușite, alături de prieteni sau familie”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Blatul Cheesy Bites Remix poate fi comandat în toate restaurantele Pizza Hut din ţară, pentru patru lei în plus față de prețul inițial al pizzelor de dimensiune mare. Oferta este disponibilă până în luna ianuarie 2017.

Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 11 restaurante în Bucureşti, două în Cluj şi Timişoara şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Brașov, Oradea și Bacău.

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deţine aproape 13.600 de restaurante în 90 de ţări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.