Peste 350 de participanti si demonstratii de stele Michelin la Top Culinary Trends 2016

Top Culinary Trends A II-a ediție a Top Culinary Trends, cel mai important eveniment dedicat profesioniștilor din industria culinară din România, organizat de revista Trends HRB în parteneriat cu Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionisti Top Hospitaly va avea miercuri, 2 noiembrie, la Hotel Radisson Blu din București.

Top Culinary Trends își propune să ofere o zi plină de informații aplicabile, în încercarea de a duce gastronomia la un nou nivel. Evenimentul va fi unul  interactiv, structurat pe demonstrații, degustări și seminarii. Vor avea loc multe sesiuni de networking.

Invitat special al acestei ediții, adus în premieră în România de Unilever Food Solutions este Chef Christian Sturm-Willms, chef cu o stea Michelin la restaurantul Yunico din Bonn, Germania. Vor veni cu sfaturi gastronomice si vor face demonstratii Chef Cezar Munteanu– Senior lector în gastronomie, Restaurant Cezanne, Chef Nico Lontras– Star Chefs, Chef Ciprian Zobuian– Artisan Patissier – Chocolatier, Co-fondator Zobuian, Chef Cristi Șerb– câștigător Chefi la Cuțite si Chef Ciprian Nicolescu– Executive Chef Ramada Plaza Craiova.

La eveniment sunt asteptați peste 250 de profesionști (60% bucătari, 20% manageri horeca, 20% furnizori/consultanți). Programul este disponibil pe site-ul evenimentului.