Peste 150 de psihologi din intreaga lume vin in Romania pentru a dezbate IUBIREA

love Iubirea generează cea mai puternică emoție pe care corpul uman o poate manifesta, dar nu este un produs al mintii noastre. Iubirea este doar coordonata de mintea noastra. Aceasta este concluzia la care au ajuns specialistii, in urma masuraturilor facute printr-un inedit experiment. Totodata, psihologii au descoperit că, în societatea modernă, creierul uman a generat un sistem alternativ care estompează şi chiar modifică substanţial fluxul de iubire ce ne curge prin fiecare celulă a corpului nostru. Din această cauză, mintea noastră ne-a împins să iubim condiţionat, unilateral, consecintele fiind stresul,anxietatea,depresia sau frica.

In acest context, Romania va găzdui cea mai mare conferinţă internaţională de psihologie organizată până în acest moment în ţara noastră (EUROTAS 2016), în cadrul căreia specialiştii vor dezbate tema iubirii şi a miracolelor  petrecute in viaţa noastră datorită ei.

Conferinta este organizată de Asociaţia Română pentru Cunoaştere şi Intervenţie Psihologică, în parteneriat cu Asociaţia Europeană Transpersonală (EUROTAS), Asociaţia Europeană de Psihologie imag0342 Transpersonală, Asociaţia Internaţională Transpersonală şi Asociaţia Americană Transpersonală şi este creditată de Colegiul Psihologilor din România.

Reputaţi profesori universitari şi cercetători din întreaga lume vor prezenta implicaţiile pe care le are cea mai populara expresie din lume – “Te iubesc!” şi cum aceste  simple cuvinte pot genera filtre mentale care blochează iubirea să se manifeste la cel mai înalt nivel.

Sub denumirea “Love – the eternal miracle”, conferinta va avea loc în perioada 21-25 septembrie 2016, in statiunea Venus din judetul Constanta. Vor sustine prelegeri doctori în psihologie din întreaga lume, precum: Israel, Brazilia, Argentina, Rusia, Africa de Sud, Mexic, SUA, ţări din Europa, Australia etc.

 

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.