Perfect Journey a lansat trei noi servicii

perfect top Perfect Journey duce mai departe tradiția brandului Perfect Tour și continuă seria inovațiilor din turismul românesc, prin lansarea de noi servicii menite să completeze experiența vacanțelor premium. Asigurarea After Travel, Travel Concierge și Pet Travel sunt trei astfel de servicii care marchează noi premiere în industria turismului. Asigurarea After Travel. Asigurările de călătorie nu mai sunt de multă vreme o noutate, dar ce se întâmplă în situația în care incidentul petrecut necesită intervenții medicale ulterioare sosirii în țară? Perfect Journey oferă o poliţă de asigurare care completează acoperirea clasică asigurând serviciile medicale necesare după îmbolnăvire sau accident din timpul călătoriei. Polița medicală este valabilă 30 de zile după întoarcerea în țară și acoperă cheltuielile medicale necesare. Travel Concierge.

“Perfect Journey şi-a asumat încă de la început provocarea de a păstra şi duce mai departe tradiţia unui brand care a fost deschizător de drumuri în turismul românesc, Perfect Tour. Tot ce vom face noi, va fi inovaţie în călătorie, grijă pentru client şi standard înalte, aşa cum Perfect Tour a făcut-o. Iar toate acestea nu sunt doar vorbe, ele sunt deja acţiuni, toate, în spiritul cu care clienţii Perfect Tour au fost obişnuiţi şi răsfăţaţi ani de zile; acţiuni precum asigurarea after travel, pet travel sau travel concierge. Acesta este doar începutul, aşa că staţi cu ochii pe noi şi pe produsele noastre”, a declarat Victoriţa Meiroşu – Director Executiv Perfect Journey.

Alegerea destinației și a pachetului potrivit pentru vacanță sunt două provocări mari, dar din păcate nu sunt singurele necesare pentru obținerea unui concediu perfect. Travel Concierge asigură pe lângă serviciile standard de transport, rezervare a camerei de hotel sau închiriere de mașini și servicii ca: suport pentru obținerea vizei, acces la lounge-urile din aeroporturi, cazare și transport pentru animalele de companie , bilete la evenimente și nu numai. Aniversările sau nunțile în orice colț al lumii se pot realizade asemenea fără niciun efort prin Travel Concierge. Serviciul Travel Concierge oferit de Perfect Journey este disponibil zilnic între orele 8.00 și 22.00, inclusiv de sărbători. Pet Travel. Perfect Journey își încurajează turiștii să se bucure de o experiență de călătorie placută alături de animalele de companie. Nu trebuie să vă mai faceți griji legat de regulile de călătorie sau să vă informați pe Google despre pașii necesari.

Perfect Journey ajută clienții să aleagă compania aeriană adecvată pentru a călători cu animalul de companie (câini și pisici). Agenția pune la dispoziția clienților: bilete de avion, pet friendly hotels, pet & transfer de familie, pet courier, serviciul veterinary și kenneling. Clienții Perfect Journey care aleg ca animalul de companie să rămână în țară beneficiază de 10% reducere la hotelurile partenere special pet friendly. Recent, Perfect Journey, o companie creată de un grup de investitori români, a preluat în franciză și relansat brandul Perfect Tour.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.