Pasiune la cote maxime: România Joacă Tenis la Dublu

tennis_racket_and_balls Evenimentul România Joacă Tenis la Dublu, aflat la cea de a 3-a ediție, se va desfășura în weekendul 18-20 noiembrie 2016, timp în care vor avea loc sute de meciuri în același timp în cel puțin 16 orașe din țară: București, Timișoara, Oradea, Cluj, Târgu Mureș, Bistrița, Sibiu, Târgu Jiu, Craiova, Brașov, Ploiești, Buzău, Tecuci, Iași, Piatra Neamț și Constanța.

Peste 800 de jucători se pregătesc să ia parte la cel mai mare simultan de turnee la dublu din țară. Se vor juca exclusiv probe de dublu, în diverse formate, toti amatorii din țară găsindu-și un loc potrivit în competiție datorită sistemului propus de Tenis Partener, respectiv cel bazat pe niveluri de competitivitate.

Cei care vor sa participe la acest eveniment trebuie să-si gaseasca un partener de joc și să se înscrie pe www.tenispartener.ro. Înscrierile sunt deschise online în perioada 7 – 15 noiembrie.

Toată lumea va fi recompensată: nu vor lipsi tricourile oficiale de eveniment, dar și alte produse oferite de sponsorii și partenerii evenimentului, câștigătorii urmând a fi premiați cu medalii, diplome și produse sportive.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.