NIVEA susține SOS Satele Copiilor România

NIVEA a devenit de-a lungul timpului o parte din fiecare familie, iar din grijă pentru oameni susține programele Asociației SOS Satele Copiilor România pentru a dezvolta proiecte de prevenire a separării copiilor de părinți şi pentru a desfășura activităţi educaţionale şi de asistenţă socială. Pentru că au nevoie de atenție și sprijin emoțional, angajaţii NIVEA au adus magia în inimile copiilor şi au petrecut o seară alături de ei, în care s-au jucat şi au creat obiecte decorative în cadrul unui atelier creativ.

Acţiunea face parte din programul de CSR al companiei pentru anul 2016, care a beneficiat de implicarea a trei dintre părinții bloggeri cei mai activi în social media. Claudia Știrbei, www.wowmom.ro, Ioana Chicet Macoveiciuc, www.printesaurbana.ro, și Dan Cruceru, www.taticool.eu,  au citit copiilor poveștile NIVEA Creme cu aventurile celor patru personaje fantastice: curajosul băiețel Leo, surioara sa, Mia, morocănosul Urechilă și Micuța Zână. Copiii au ascultat curioşi toate poveştile şi au călătorit în locuri minunate alături de prietenii lor urmărind filmuleţele de pe site-ul https://www.nivea.ro/nou-de-la-nivea/tales, iar Zâna şi Urechilă, animatorii evenimentului, i-au înveselit cu jocuri tematice, cântecele şi dansuri.

Alături de bloggerii noştri colaboratori i-am introdus pe cei mici în lumea poveştilor fantastice NIVEA. Ne-am dorit să transformăm momentele petrecute împreună în amintiri de nepreţuit prin ascultarea poveştilor educative. În plus, NIVEA înseamnă grija pentru oameni şi timp de calitate petrecut alături de cei dragi. Este important pentru copii şi pentru noi toţi să credem în magia poveştilor şi să ne păstrăm sufletul de copil”,  declară Carmen Pavel, Marketing Manager, Beiersdorf România.

Cei mici s-au distrat împreună cu noii lor prieteni de la NIVEA şi au construit suporturi pentru instrumente de scris cu personajele preferate, Leo și Mia.

Pentru copiii din familiile dezavantajate, sprijinite de asociația noastră, sesiunile de povești oferite de NIVEA au reprezentat bucurie pură. Aș vrea să le mulțumesc prietenilor de la NIVEA pentru tot ce fac pentru copiii de la SOS, dar și pentru cei din comunitățile defavorizate. Toți copiii au nevoie de interacțiune umană, de joc și povești pentru a avea încredere în ei și a fi fericiți. Iar echipa NIVEA exact asta le oferă”, a declarat Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.