NIVEA a lansat caravana #LikeYourself, un proiect educational dedicat adolescentelor

nivea-likeyourself_selfieNIVEA Romania a lansat campania #LikeYourself, un proiect educational ambitios care isi propune sa transmita fetelor ca ingrijirea este primul pas pentru a avea incredere in ele si pentru a se simti bine in pielea lor. Ideea campaniei #LikeYourself a pornit de la un studiu recent, conform caruia doar 10% dintre romance considera ca este important sa aiba grija de pielea lor, Romania situandu-se pe ultimul loc in regiune la acest capitol. Rezultatele cercetarii mai arata ca, in anul 2015, doar una din trei gospodarii din tara noastra a achizitionat cel putin o data pe parcursul unui an o crema de fata sau de corp.

Pentru ca obiceiurile de ingrijire se formeaza in adolescenta, campania #LikeYourself se adreseaza tinerelor, cu provocarea de a-si da primul Like ele insele si de a deveni o sursa de inspiratie pentru cei din jur. Demersul este sustinut de trei dintre cele mai apreciate bloggerite din fashion & beauty, Andreea Ibackanivea-likeyourself_big-like, Laura Musuroaea si Maria Dragason (Special Koko).  Pentru anuntarea campaniei #LikeYourself, cele trei ambasadoare au pregatit un manifesto care explica proiectul si surprizele pregatite de NIVEA. Filmul poate fi accesat aici.

carmen-pavel-marketing-manager-beiersdorf-romaniaAdolescenta este perioada in care ne conturam atitudinile si ne formam multe dintre obiceiurile cu privire la rutina noastra de ingrijire. De aceea, e foarte important sa primesti informatia potrivita la momentul potrivit. Prin campania #Likeyourself ne propunem sa fim alaturi de consumatoarele noastre de maine si sa le transmitem ca ingrijirea este primul pas spre a se simti bine in pielea lor”, a declarat Carmen Pavel, Marketing Manager, Beiersdorf Romania.

Caravana NIVEA #LikeYourself incepe turul national pe 25 octombrie. In fiecare liceu, va avea loc o sesiune de o ora in care echipa NIVEA va discuta cu adolescentele despre importanta ingrijirii pielii.

Pentru ca sesiunea sa fie interactiva si interesanta, NIVEA a lansat si aplicatia de mobil #LikeYourself, prin care elevele au acces la informatii despre rutina de ingrijire si produsele care li se potrivesc, sfaturi si recomandari de ingrijire si make-up, quizuri si concursuri.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.