MSPS va asigura serviciile de BTL pentru Imperial Tobacco Distribution România

MSPS Marketing & Communication va derula acțiuni de consumer engagement lanivel local pentru Imperial Tobacco Distribution România, pentru al doilea an la rand. Agenția continuă, astfel, activările în București și în alte orașe mari din țară. De la începutul colaborării, în 2015, MSPS Marketing & Communication asigură declinarea și implementarea campaniilor globale la nivel local și menține comunicarea dintre brand și consumatori, prin mesaje adaptate valorilor care îi definesc. Prin activări la nivel național, agenția aduce întregul spirit Davidoff mai aproape de consumatorul curent – adevăratul vânător de experiențe, care trăiește cu pasiune fiecare moment.

„În acest prim an de colaborare, eficiența și dedicarea echipei MSPS Marketing & Communication ne-a convins în nenumărate rânduri. Mergem mai departe alături de o  agenție care a aderat rapid la valorile companiei, având convingerea că, împreună, vom consolida comunicarea cu consumatorii din România”, a declarat Florin Călin, Sales & Marketing Support Manager.

„Continuarea colaborării cu Imperial Tobacco Distribution România este, pentru noi, confirmarea profesionalismului unei întregi echipe. Avem bucuria de a păstra în portofoliul nostru un client cu tradiție pe piața internațională, a cărui poziționare premium să ne provoace constant pentru a demara proiecte încă și mai curajoase”, a declarat Dimitris Sideridis, Country Manager.

Agenția MSPS Marketing & Communication are o experiență de zece ani pe piața din România în promotion marketing, trade support, digital marketing, public relations, property and asset marketing și analytics.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.