Morphoza semneaza amenajarea celui mai spectaculos birou de companie

morphoza Sediul companiei Betfair Romania Development, din Cluj-Napoca, a câștigat Marele Premiu în cadrul concursului The Most Office, prima competiție de birouri din România. Organizatorii și-au propus ca, prin această inițiativă, să scoată în evidență cele mai spectaculoase birouri din țara noastră. Pe lângă trofeul The Most Office, biroul Betfair Romania Development a obținut încă două premii, la categoriile The Most Popular și Young Spirit.

Cu scopul de a crea un spațiu de lucru flexibil, colaborativ și sustenabil, firma de amenajări interioare, Morphoza a transpus conceptul Betfair: The City Within The City într-un spațiu de 6000 mp, închiriat de Betfair Romania Development în clădirea de birouri The Office, din Cluj-Napoca. Prin această amenajare, designerii Morphoza au creat un mediu de lucru în care angajații Betfair vin cu plăcere și care le stimuleză constant creativitatea.

Biroul, desfășurat pe un singur etaj, îmbină spațiile formale (săli de ședințe) cu zone informale,  tematice, unde angajații pot avea conversații lejere, dar și unde se pot relaxa: Căminul 0, Betfair University, Campusul, Biblioteca, Primăria, ș.a.

Proiectul de amenajare a fost implementat în trei etape, în concordanță cu strategia de creștere a companiei. În prezent, conceptul este implementat gradual și în alte sedii ale companiei, precum cel din Dublin sau Malta.

Cu soluții de amenajare creative și surprinzătoare, biroul Betfair Romania Development a convins juriul The Most Office alcătuit din experți din business și personalități din mediul universitar. The Most Office a fost organizat de către CBRE Romania, în parteneriat cu Skanska Romania, și s-a desfășurat pe parcursul a șase luni. Treizeci și patru de companii și-au înscris birourile în competiția pentru cele șase premii de categorie ale concursului și pentru Marele Premiu.

Companiile Lowe și Theta au câștigat, la egalitate, Trofeul Glamour Award, Johnson&Johnson a primit premiul la categoria Cosy, Studio Insign a câștigat Boutique Award, iar compania NTT Data a fost recompensată cu High-Tech Award.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.