Microsoft implementează SAP SuccessFactors, pentru transformarea proceselor de HR la nivel global

microsoft SAP, liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, anunță că Microsoft a ales suita SAP SuccessFactors HCM (human capital management) pentru a gestiona, la nivel global, procesele de HR în cloud. Prin implementarea suitei complete SAP SuccessFactors HCM, Microsoft își propune reducerea costurilor și creșterea eficienței proceselor de HR. De asemenea, compania are în vedere alinierea experienței candidaților și angajaților cu filosofia companiei, orientată spre mobilitate și cloud, în activitățile care au în vedere atragerea și recrutarea talentelor, creșterea nivelului de implicare și a rezultatelor. Microsoft se alătură astfel unui portofoliu de peste 1.350 de companii care au implementat deja SAP SuccessFactors Employee Central, un sistem HR inovator, care depășește limitele clasice ale automatizării, permițând gestionarea eficientă, în cloud, a forței de muncă de la nivel global.

„Procesele de HR au crescut în complexitate în ultimii ani, mai ales ales raportat la companiile foarte mari. Microsoft este unul dintre clienții care au înțeles că transformarea digitală necesită o simplificare a acestei activități și o migrare în mediul cloud, care oferă flexibilitate și inovație constantă”, a declarat Mike Ettling, președinte SAP SuccessFactors.

Soluțiile SAP SuccessFactors oferă utilizatorului o experiență facilă, datorită interfeței moderne, intuitive, și a capabilităților avansate de colaborare, indiferent de dispozitivul de pe care sunt accesate. “Odată cu accelerarea procesului de tranformare digitală și redefinire a viitorului industriei în care activăm, este important să implementăm platforme inovatoare pentru atragerea și dezvoltarea talentelor în cadrul companiei, precum și pentru a crește productivitatea. Angajații joacă un rol cheie în succesul companiei, iar SAP are o viziune comună cu a noastră în ceea ce privește simplificarea proceselor HR și dezvoltarea unor experiențe moderne, integrate, pentru angajați”, a declarat Jacky Wright, vicepreședinte IT în cadrul Microsoft. Anunțul reprezintă un nou pas în parteneriatul dintre SAP și Microsoft, după ce recent SAP a ales Microsoft Azure ca serviciul de cloud public recomandat pentru soluțiile SuccessFactors.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.