Medicover achiziționează clinica Doctor Luca din Pitești

medicover Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din România, a finalizat achiziția clinicii Doctor Luca din Pitești. Tranzacția se adaugă investițiilor de aproximativ 2 milioane de euro pe care Medicover le-a realizat în prima parte a acestui an și se încadrează în strategia companiei, ce vizează extinderea și modernizarea rețelei din România. Doctor Luca este unul dintre cele mai importante branduri locale, recunoscut pentru excelența în furnizarea serviciilor medicale de înaltă calitate, prin intermediul unei echipe dedicate de medici și asistenți. Clinica a fost fondată în urmă cu 17 ani, de către dr. Augustin Batiș, un antreprenor cu viziune, care a reunit profesioniști cu înaltă pregătire și a construit o afacere locală de succes: o clinică multidisciplinară cu peste 20 de specialități, 40 de medici și peste 500.000 de pacienți.

„Sunt încântat să văd cum clinica în care am investit aproape 20 de ani din viața mea se alătură unei rețele de prestigiu, pentru care pacienții sunt întotdeauna pe primul loc. Am siguranța că viitoarele schimburi de idei și experiență profesională între echipa clinicii și cea a Medicover vor duce la rezultate mărețe care, în final, vor reprezenta beneficii pentru pacienților noștri”, a spus dr. Augustin Batiș, fondator al clinicii Doctor Luca.

Medicover preia activitățile de ambulatoriu ale centrului medical Doctor Luca, situat pe Bulevardul Eroilor, în Pitești. De asemenea, serviciile de laborator oferite în cadrul centrului vor fi în continuare disponibile la nivel local și vor fi coordonate de Synevo România, cea mai mare și performantă rețea de laboratoare din România, parte a Grupului Medicover. Astfel, Synevo va extinde gama de teste de laborator disponibile în cadrul Doctor Luca, pentru a pune la dispoziția pacienților din regiune numeroase teste certificate internațional de cea mai înaltă calitate.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.