Mastercard sustine lansarea aplicatiei Pago

mastercard Mastercard sprijina lansarea Pago, un produs nou pe piata din Romania destinat simplificarii platilor in mediul digital. Aplicatia Pago va utiliza serviciile digitale Masterpass dezvoltate de Mastercard, pentru facilitarea si securizarea experientei la plata a consumatorilor. Disponibila gratuit, aplicatia va permite plata electronica a facturilor, impozitelor locale, amenzilor de circulatie, rovinienetelor si a taxelor de pod, dar si reincarcarea oricarui tip de cartela preplatita, in cadrul unei interfete foarte usor de utilizat.

„Potentialul de crestere in segmentul platilor mobile in Romania este unul dintre cele mai mari la nivel european, iar evolutia segmentului platilor online in ultimii ani a fost constant peste asteptari. Mastercard a fost in permanenta in avangarda acestui segment, oferindu-le milioanelor de consumatori din Romania, alaturi de reteaua noastra de parteneri, acces la cele mai eficiente, rapide si sigure experiente la plata online. Ne bucuram sa sprijinim lansarea acestui serviciu inovator, care complementeaza viziunea Mastercard, de a conecta consumatorii din Romania cu experiente la plata online simple si eficiente, dar si de a sustine companiile romanesti care dezvolta solutii inovatoare” ,a declarat Gabriel Ghita, Head of New Business CEE, Mastercard Europe.

Aplicatia a fost anuntata ieri in cadrul Internet & Mobile World 2016, fiind disponibila din acest moment in varianta beta pentru iOS. Lansarea oficiala pentru dispozitivele compatibile Android si iOS va avea loc in primul trimestru din 2017, cand va integra serviciile digitale Masterpass si toate functionalitatile de plata.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.