Mașina care prepară pâine fără gluten de la Panasonic

masina-paine-panasonic-sd-zb2502bxe_spec Parcă tot mai des auzim în preajma noastră despre cazuri de persoane cu intoleranță la gluten. Statisticile spun că 1 persoană din 100 ar suferi de această afecțiune. E mult? E puțin? Nu știm. Ceea ce știm este că e trist să nu te mai poți bucura de ”pâinea cea de toate zilele”. Cum să nu mai simți pâinea proaspătă care-ți ”mângâie” papilele sau căldura aromată a celei proaspăt scoase din cuptor?

Dar Panasonic nu te lasă la greu. A creat mașina de pâine care poate prepara pâinea fără gluten. Setezi programul special și te poți bucura fără grijă de o pâine delicioasă.

Sub sloganul Experience Fresh, Panasonic a creat și alte mașini pentru prepararea pâinii, extrem de apreciate de clienți atât datorită multitudinii de funcții prin care se poate obține o gamă variată de produse cât și datorită calității materialelor folosite și a rezultatelor excepționale care se obțin.

Washoku, una dintre cele mai gustoase şi mai sănătoase bucătării din lume

În crearea multora dintre produsele sale, Panasonic a fost inspirată de washoku, pasiunea japoneză pentru alimente proaspete şi hrănitoare. Washoku este renumită drept una dintre cele mai gustoase şi mai sănătoase bucătării din lume şi, aşa cum vă puteţi aştepta de la o cultură a consumului de alimente crude, unul dintre cele mai importante motive este accentul pus în mod constant pe prospeţimea ingredientelor.

 

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.