Mall Promenada aduce Epoca de Piatră înapoi în București

epoca-de-piatra-mall-promenada Expoziția interactivă și educativă STONE AGE KIDS propune copiilor o lecție de istorie aplicată despre cum au trăit oamenii în Epoca de Piatră Mall Promenada îi invită pe cei mici într-o aventură creativă și educativă care îi va transporta direct în Epoca de Piatră pentru a descoperi informații inedite despre aceasta prin activități interactive și educative în cadrul expoziției Stone Age Kids. Această expoziție este organizată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, în perioada 30 octombrie – 4 decembrie 2016, zilnic între orele 9:00 și 20:00, pe tot nivelul 1 al centrului comercial Promenada.

Conceptul expoziției este de a-i introduce pe cei mici în atmosfera autentică a Epocii de Piatră prin elemente cât mai reprezentative acestei perioade, parcurgând un itinerariu captivant de 45 de minute, special amenajat cu butaforii și momente de lucru în echipă prin care copiii vor fi implicați în jocuri interactive și educative. Cei mici vor avea parte de explorarea peșterilor, așa cum o făceau oamenii preistorici, ca loc ferit de animalele prădătoare și vreme rea, culesul alimentelor din natură, confecționarea uneltelor de supraviețuire, comunicarea din Epoca de Piatră prin picturi și desene rupestre, vânatul mamuților în trib, se vor juca cu șotronul de piatră, iar la final își vor face poze comice cu mașinuța de piatră și costumele specifice perioadei respective la photo corner-ul special amenajat.

La final, toți participanții vor primi diplome de merit pentru curajul și creativitatea de care au dat dovadă în Epoca de Piatră și vor fi promovați ca mici exploratori. Prețul unui bilet în cadrul expoziției Stone Age Kids este 15 Lei/ copil, iar pentru grupurile mai mari de 15 copii prețul este de 10 Lei/ copil, bilete pot fi achiziționate de la biroul Info Point.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.