Magazinul online Vegis.ro, vânzări de 775.000 euro în primele 6 luni

mihai-bucuroiu-fondator-vegis-ro Vegis.ro, cel mai mare magazin online de produse naturiste din România a înregistrat în prima jumătate a anului vânzări de 775.000 euro, în creștere cu 40% față de aceeași perioadă din 2015. Pentru a doua parte a anului, Vegis estimează o creștere de peste 60% față de perioada iulie –decembrie din anul trecut.

“Al doilea semestru al 2016 a început extrem de bine pentru noi, cu creșteri de 70% în iulie și august, față de aceleași luni din 2015. În anii trecuți ultimele 6 luni din an au reprezentat în medie 60% din totalul veniturilor, însă pentru anul acesta ne așteptăm să ajungă chiar la 70%, datorită investițiilor și dezvoltărilor realizate în platforma și brandul Vegis.ro, precum și selecției extinse de produse și noului serviciu de livrări internaționale” – declară Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare și Fondator Vegis.ro.

Toamna este sezon de vârf la vânzările de produse naturiste. În sezonul rece se înregistrează cele mai mari vânzări de produse naturiste, datorită creșterii interesului pentru produse pentru imunizare și vitaminizare, precum ceaiuri de sezon (răceală, imunitate si cele de relaxare), apicole destinate imunității (lăptișor de matcă, amestecuri energizante de miere cu polen crud, păstură, cătină, sau miere de Manuka), vitamine și multiminerale, precum și superalimente.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.