Libris a aniversat 25 de ani de existenta

fara-titlu Eveniment de marca in lumea cartii si a muzicii ! Cea mai cunoscuta librarie din Brasov, libraria „Stefan Octavian Iosif”, a carei activitate se desfasoara sub marca LIBRIS, aniverseaza in 25 octombrie 25 de ani de existenta ! Un sfert de secol dedicat sustinerii valorilor culturale si artistice din Brasov si din tara.

Sustinerea proiectelor muzical-artistice, gazduirea lansarilor de carte, parteneriatele tot mai numeroase cu editurile din tara, precum si interesul publicului pentru manifestarile cultural-artistice organizate si sustinute de Libris, au dus la crearea celui mai frumos si de anvergura proiect cultural initiat si sustinut de firma Libris:”Targul International de Carte si Muzica”, a carei prima editie a avut loc la Brasov in anul 2003.

Interesul crescut al publicului pentru editurile prezente la Targ, precum si intalnirile de suflet cu interpretii de toate genurile muzicale, au facut ca din anul 2011 Libris sa devina principalul organizator al „Festivalului de Carte si Muzica”, desfasurat in Piata Sfatului din Brasov.

„Libris este mai mult decat un brand. Este angajamentul nostru de a sustine si promova accesul la informatie, la educatie, la valorile culturale romanesti si nu numai. Pe parcursul celor 25 de ani de activitate ne-am straduit sa nu ne abatem de la principiile de baza care ne-au consacrat: respectul fata de oameni si carti, responsabilitatea deciziilor si a proiectelor in care ne-am angajat, sprijinul permanent pentru actul cultural si educational si promovarea valorilor cultural-artistice”, ne-a declarat Ana Onita,fondator si Director General Libris Brasov.

Incepand cu anul 2009, Libris a intrat pe piata distributiei online de carte si muzica, odata cu infiintarea firmei Libris.ro, cand s-au pus bazele celui mai mare depozit de carti din Romania !

In prezent, aceasta facilitate continua pentru clientii din tara care plaseaza comenzi pe www.libris.ro de minim 30 de lei. Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania ce pune la dispozitia cititorilor o oferta de peste 130.000 de titluri de carte in limba romana si in engleza.

„Libris.ro se dezvolta continuu, ne preocupam sa imbunatatim mereu platforma, facilitatile si informatiile, pentru a oferi utilizatorului final cea mai placuta experienta online. Pentru anul 2017 ne propunem o crestere cu 40% a cifrei de afaceri si diversificarea ofertei de jocuri educative”,  spune Laura Teposu,Director Dezvoltare Libris.ro. 154315_452024181509882_809224166_n

In decembrie 2014 Libris.ro s-a alaturat proiectului Salvati Copiii de reducere a ratei mortalitatii infantile in Romania, modalitatea de donare pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe Libris.ro, acestora li s-a oferit optiunea de a dona pentru Salvati Copiii 1 leu, 3 lei, 5 lei, 10 lei sau o alta suma. In 15 luni de la lansarea acestui parteneriat s-au dotat 3 maternitati cu echipamente ultra-performante in valoare totala de 70.000 euro. Cel mai recent eveniment de suflet a avut loc in 29 septembrie 2016, odata cu dotarea Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Sf.Maria” din Iasi cu un incubator performant si un aparat de ventilatie mecanica, in valoare de peste 41.000 de euro.

 

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.