Let’s Do It, Romania! acorda premii in bani pentru cei care contribuie la Harta Deșeurilor

Aplicatia LDIR Let’s Do It, Romania! acorda premii in bani pentru cei care contribuie la Harta Deșeurilor.  Astfel, românii din toate județele sunt invitați să raporteze zone cu deșeuri și să contribuie la Harta Deșeurilor, un instrument unic în România, pe baza căruia voluntarii vor ieși la curățenie pe 24 septembrie, cand va avea loc o nouă Zi de Curățenie Națională.
Cum poți contribui la Harta Deșeurilor:
1. Descarcă gratuit aplicația de mobil „Let`s Do It, Romania!”, disponibilă pentru IPhone și Android, și raportează zone cu deșeuri până pe 5 septembrie. Cei mai harnici cartatori pot câștiga premii în valoare totală de 5.000 euro: 1 aparat foto DSLR, 3 biciclete, 3 smartphone-uri 4G, 3 trotinete electrice, 4 trotinete simple, 5 brățări de fitness, 5 acumulatori solari, 10 bricege multifuncționale, 41 rucsacuri. Regulamentul competiției se găsește pe www.letsdoitromania.ro.
1. Participă la evenimentele Let’s Bike It! În perioada 27-28 august si 3-4 septembrie, bicicliștii din București și din țară se strâng pentru a descoperi și a raporta zonele cu deșeuri, cu ajutorul aplicației de mobil „Let`s Do It, Romania!”. Înscrie-te acum alături de echipa ta și poți câștiga premii atractive pentru pasionații de pedalat. În țară, sunt evenimente confirmate în Vrancea (27-28 august), Brăila și Galați (3-4 septembrie), Prahova (3-4 septembrie), Iași (3-4 septembrie), Gorj (3-4 septembrie), Vaslui (27-28 august, 3-4 septembrie).
Toate mormanele cu deșeuri raportate vor fi încărcate online în Harta Deșeurilor, pentru a fi curățate pe 24 septembrie.

Date cheie pentru Ziua de Curățenie Națională „Let`s Do It, Romania!”:

  • 18 iulie – 30 august – stabilirea echipelor locale de organizare
  • 18 iulie –5 septembrie – cartarea mormanelor de deșeuri prin intermediul aplicației „Let`s Do It, Romania!” și realizarea Hărții Deșeurilor
  • 1 august – start înscrieri la Ziua de Curățenie Națională pe www.letsdoitromania.ro
  • 5 septembrie – start alocare mormane de pe Harta Deșeurilor prin aplicația “Let`s Do It, Romania!“ și pe www.letsdoitromania.ro

“Let`s Do It, Romania!“ este realizat cu sprijinul Guvernului României, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și Kaufland România.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.